Βλεφαροπλαστική

21 Ιανουαρίου 2020
-320x180-1.jpg

Η βλεφαροπλαστική είναι ένας τύπος χειρουργικής επέμβασης που διορθώνει τα πεσμένα βλέφαρα και μπορεί να απομακρύνει την περίσσεια του δέρματος και του λίπους.

Με την πάροδο του χρόνου, οι μύες που στηρίζουν τα βλέφαρα αποδυναμώνονται. Ως αποτέλεσμα υπερβολικό λίπος μπορεί να συγκεντρωθεί πάνω και κάτω από τα βλέφαρα, προκαλώντας χαλάρωση στα φρύδια και τα άνω βλέφαρα, όπως και σακούλες κάτω από τα μάτια.

Εκτός από το γεγονός ότι το πρόσωπο φαίνεται κουρασμένο και μεγαλύτερης ηλικίας, το πεσμένο δέρμα γύρω από τα μάτια μπορεί να μειώσει την περιφερειακή όραση, περισσότερο στο ανώτερο και στο εξωτερικό μέρος του οπτικού πεδίου.

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει αυτά τα προβλήματα όρασης και να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται νεότερα και πιο ξεκούραστα.

Οι ενδείξεις της βλεφαροπλαστικής είναι:

  • Πεσμένα άνω βλέφαρα
  • Υπερβολικό δέρμα των άνω βλεφάρων που παρεμβαίνει στην περιφερειακή όραση
  • Περίσσεια του δέρματος στα κάτω βλεφάρων
  • Σακούλες κάτω από τα μάτια

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με άλλη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, όπως ανύψωση του μετώπου και των φρυδιών (forehead and brow lift) ή  ανύψωση του προσώπου (face lift).

-Εμφυτευματα Δοντιων Κατεχακη-Εμφυτευματα Δοντιων Εθνική Αμυνα-Εμφυτευματα Δοντιων Πανορμου-Εμφυτευματα Δοντιων Χολαργος-Εμφυτευματα Δοντιων Νομισματοκοπειο-Εμφυτευματα Δοντιων Αγια Παρασκευη-Εμφυτευματα Δοντιων Αμπελοκηποι-Εμφυτευματα Δοντιων Ιλισια-Εμφυτευματα Δοντιων Ερυθρος-Εμφυτευματα Δοντιων Μαρουσι-Εμφυτευματα Δοντιων Κηφισια-Εμφυτευματα Δοντιων Γουδι-Εμφυτευματα Δοντιων Αλεξανδρας-Εμφυτευματα Δοντιων Κηφισια -Εμφυτευματα Δοντιων Χαλανδρι-Εμφυτευματα Δοντιων Ψυχικο-Εμφυτευματα Δοντιων Κυπρος-Εμφυτευματα Δοντιων Λευκωσια -Εμφυτευματα Δοντιων Λεμεσος-Εμφυτευματα Δοντιων Λαρνακα-Εμφυτευματα Δοντιων Φιλοθεη-Εμφυτευματα Δοντιων Πατησια-Εμφυτευματα Δοντιων Αθηνα-Εμφυτευματα Δοντιων Ροδος-Εμφυτευματα Δοντιων Γλυφαδα-Εμφυτευματα Δοντιων Κολωνακι Εμφυτευματα Δοντιων Αλιμος-Εμφυτευματα Δοντιων Ελληνικο-Εμφυτευματα Δοντιων Αργυρουπολη-Εμφυτευματα Δοντιων Βαρη- Εμφυτευματα Δοντιων Βουλα-Εμφυτευματα Δοντιων Βουλιαγμενη-Εμφυτευματα Δοντιων Ηλιουπολη Εμφυτευματα Δοντιων Βαρκιζα-Εμφυτευματα Δοντιων Γαλατσι-Γναθοπροσωπικος Χειρουργος Υγεια-Γναθοπροσωπικος Χειρουργος Νοσοκομειο Υγεια-Γναθοπροσωπικος Χειρουργος Ιατρικο Κεντρο-Γναθοπροσωπικος Χειρουργος Mediterraneo